Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

maandag 8 april 2013

De Silva Methode


De Silva Methode biedt je instrumenten om je te helpen een sterk verlangen te ontwikkelen naar wat je wil bereiken, een onwrikbaar geloof in jezelf te krijgen met een positieve verwachting dat je je doelen ook bereikt. En zo concreet dat je je er ook naar gedraagt en zo gewenste resultaten bereikt. Door te werken op het alfa niveau biedt de Silva Methode daarnaast een complete set van verrassende extra zintuigelijke vermogens. Wanneer je die hebt leren kennen en gebruiken, zal je je brein (uw “mind”) veel beter weten te benutten.


Waarin merk je het verschil? Door regelmatig te oefenen, kom je meer in verbinding met je eigen kracht. Je verbetert je vermogens om beide hersenhelften te gebruiken en daardoor vergroot je je vermogen om op een effectieve manier je dagelijkse problemen te lijf te gaan. Elke keer vergroot je je vertrouwen dat je meer kan bereiken in je leven. Met als resultaat meer succes in het realiseren van je wensen. Je zal jezelf doen verbazen!

De Silva Methode was het eerste programma in de geschiedenis dat mensen leerde om daadwerkelijk controle te krijgen over hun brein voor bijvoorbeeld een betere gezondheid, effectiever leren, grotere creativiteit en een succesvol leven. In de loop der jaren heeft Silva International de Silva Methode verfijnd. Er ligt inmiddels een breed pallet van technieken zoals concentratieoefeningen, geleide meditaties, visualisatie technieken en intuïtie-tools. Voor meer informatie klik op en.wikipedia.org/wiki/Silva_Method



Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten