Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

dinsdag 9 april 2013

De Extase van het Kosmisch Orgasme


Tantra zegt dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn. En als je eenmaal dat geluksgevoel kent kun je verder gaan, want nu sta je geworteld in je ervaring. Het is niet de bedoeling dat je voor altijd met seks bezig blijft, maar je kunt het gebruiken als springplank. Dat is wat tantra bedoelt, gebruik seks als springplank. En als je eenmaal de Extase van seks hebt ervaren, begrijp je ook wat de mystici bedoelen met een groter orgasme, een “Kosmisch Orgasme”.

Tantra is een leer die eeuwenlang slechts bekend was aan kleine geïsoleerde mysteriescholen. Het is niet zo maar een verzameling technieken om de seksuele ervaring te versterken, maar een compleet systeem tot zelfverwerkelijking, zelfrealisatie of Verlichting. De basis is gestoeld op de verzamelde uitkomst van eeuwen van wetenschappelijk onderzoek naar de betekenis van het leven en van bewustzijn. Tantra – het woord zelf betekent techniek – is een set krachtige hulpmiddelen tot transformatie, die gebruikt kan worden om nieuwe waardering en vreugde in ieder aspect van ons dagelijkse leven te brengen tot zelfs het bereiken van de Extase of een Kosmisch Orgasme. De adembenemende intensiteit van dit Kosmisch Orgasme, overstijgt energetisch zo sterk het fysiek Aards 3D orgasme, dat in Nul-Tijd jij je in de "Zevende Hemel" (of hoger) bevindt. In deze hogere regionen zit je in de 'all-eenheid'. 

Het boek 'Tantra, Spiritualiteit en Seks' van Osho is een inleiding in tantra en is samengesteld uit het grote Boek Der Geheimen in 2 delen. Het biedt de meest fundamentele stappen op de weg van seks naar de hogergenoemde 'all-eenheid'. Het begint met tantra en yoga en de kunst van helemaal loslaten; los van alle inspanningen en taboes: ‘Je hoeft alleen maar te weten hoe je je moet overgeven... En wanneer ik zeg “hoe je je moet overgeven”, bedoel ik niet dat je een techniek moet leren. Ik bedoel dat je een natuurlijk vermogen bezit je aan liefde over te geven. Geef je over aan liefde en ervaar het, en laat deze ervaring zich dan uitbreiden over je hele leven.’ Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten