Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

dinsdag 2 april 2013

Wie is Imed Baatout?


Het levende bewijs dat wij hij leert, ook echt werkt!

Met de tips, technieken en strategieën die hij u leert, kunt u ook het leven leiden waarvan u altijd gedroomd hebt. Want wat voor Imed Baatout werkt, werkt ook voor u. Hij is zelf het levende bewijs dat wie de controle neemt over zijn eigen leven, alles kan bereiken. Imed Baatout heeft niet alleen zelf een succesvol leven kunnen afdwingen, maar zijn inspanningen hebben hem ook geholpen om de krachtige strategieën te ontwikkelen om anderen te helpen.

Imed Baatout wijdde vele jaren aan het bestuderen van de formules die leiden tot een gelukkig en rijk leven. Hij heeft ze samengebracht, aangevuld met eigen onderzoek en op punt gesteld. En wat meer is: hij heeft ze allemaal zelf gebruikt én gebruikt ze nog altijd. Zo is hij op korte tijd uitgegroeid van een simpele werkkracht in een fabriek tot de internationaal bekende, succesvolle zakenman die hij nu is.


Het Baatout Training Center is al jaren gespecialiseerd in het geven van seminars en cursussen die mensen helpen om het maximum uit hun leven te halen. Succes- en marketingcoach Imed Baatout heeft al duizenden mensen een arsenaal van ideeën, technieken en vaardigheden bijgebracht die hun leven verrijkt, verbeterd en verfijnd hebben. Tot zijn successeminars behoren ‘Succesvol overtuigen‘ en ‘Business Building’, twee seminars die hij ook in het buitenland geeft.

Imed Baatout is directeur zaakvoerder en drijvende kracht achter het Baatout Training Center . Zijn boeiende voordrachten en seminars over overtuigingstechnieken, leiderschap, man/vrouw-relaties, zelfvertrouwen en marketinggeheimen waren al voor duizenden mensen een onvergetelijke ervaring. Imed spreekt vier talen en heeft op zijn dertigste meer bereikt dan de meeste mensen met een gelijke achtergrond. Hij verschijnt regelmatig op radio en tv, in kranten en magazines en is in België wellicht de bekendste succescoach. 

Maar het is ooit anders geweest… Imed was amper 10 toen hij met zijn familie naar België kwam. Hij kende de taal en de gewoonten niet, had geen vrienden en leefde in een isolement. Zijn lot stond vast: eerst een stiel leren en dan gaan werken in de fabriek. En zo gebeurde het ook. Hij zag zwarte sneeuw, had geen zelfvertrouwen en voelde zich minderwaardig. Hij was verlegen en eenzaam. En het ergste van alles was, dat hij daarin berustte. Hij dacht dat het zo moest zijn.

Tot hij zich op een dag zo ellendig voelde dat hij besefte dat hij moest veranderen. Hij nam de beslissing om zelf zijn leven te bepalen en gooide het roer radicaal om. Hij begon te lezen, reisde naar Amerika op er te leren van de grote specialisten in zelfontwikkeling, maakt plannen voor zijn toekomst en werkte aan zijn doelen.

Zijn droom : andere mensen helpen om hun mogelijkheden en talenten tot ontplooiing te brengen zodat ze een gelukkig en voldaan leven leiden.

Met de technieken en strategieën die hij leerde, is zijn droom op korte tijd werkelijkheid geworden. Hij is nu een bijzonder succesvol zakenman, gelukkig met zijn carrière, zijn relatie en zijn leven. Hij is nu al jaren de mentor en coach van mensen uit alle lagen van de bevolking: arbeiders en artiesten, sportmensen en zakenmensen, huisvrouwen en studenten, werkzoekenden en carrièremakers, mensen met levenslange fobieën, mensen die chronisch depressief waren.

Hij is zelf het levende bewijs dat wie de controle neemt over zijn eigen leven , alles kan bereiken! Zie ook www.baatout.com



Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten