Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

woensdag 10 april 2013

Wat is een Aura?

Een aura is een natuurlijk energieveld dat zich in lagen om ons heen bevindt. Op een aura foto is deze zichtbaar te maken. Sommige helderzienden zien deze lagen, ze hebben soms de meest prachtige kleuren. De binnenste laag is naar men zegt het belangrijkste, doordat deze het dichtste bij je lichaam zit, deze laag heet ook de fysieke laag. Gaten in aura’s kunnen door healers gedicht worden, deze gaten zijn vaak verstoringen ofwel ziekten die op deze manier door de aura worden aangegeven. Ook kun je veranderingen in je eigen ziekte proces teweeg brengen. Gedachten beïnvloeden de aura. De aura is dus ook constant in beweging en de kleuren wisselen zich dus ook af en aan. De kracht van onze gedachten is groter dan wij denken. Mensen kunnen elkaar beïnvloeden d.m.v. de aura. De aura is een energie en als je dicht bij iemand staat kan je aura met hem of haar samensmelten. Op die manier kan de energie van de ene persoon, die van de ander beïnvloedden. Iemand die ervoor openstaat, kan via zijn gedachten dingen van die ander oppikken. Op deze manier kun je dus ook gedachten of emoties met elkaar delen, zonder echt contact met elkaar te hebben.

Dit is de aura van een mineraal (steen).
Dieren en planten hebben ook een aura. Dieren hebben meestal een rode aura, deze is meer gebaseerd op het instinct van het dier. Bijzonderheid van een aura is wel : dat als je b.v. een ledemaat zou verliezen, dan blijft de aura toch het gehele energieveld uitstralen. Dit betekent dat de aura is gebaseerd op een spiritueel niveau; op gevoelens en emoties e.d. en niet echt op het lichaam enkel als voorwerp. Dit geldt ook voor planten en dieren. De gehele aura dat ongeveer 1 tot 3 meter om ons lichaam zit, heeft een eivormige uitstraling. Hoe beter onze lichamelijke conditie, hoe sterker de aura is. Een verzwakte aura maakt je kwetsbaar voor invloeden van buitenaf en heeft vermoeidheid en verminderde weerstand tot gevolg. De kleuren van de aura kunnen ons veel dingen vertellen over ons karakter, conditie, emoties en psychische blokkades. Iedere aura is dus uniek en wordt dus door onszelf gevormd.

Aura zien 
Je eigen aura kun je zien ook als je niet paranormaal begaafd bent. Steek je handen maar eens naar voren en houd ze tegen een witte achtergrond. Als je er een beetje langs kijkt, en blijf even doorkijken, dan zie je een blauwe rand verschijnen. Nu … dat is je eigen aura. De aura van een ander kun je ook leren zien. Doe dit ook met een witte achtergrond. Richt je blik ook weer iets ernaast na ongeveer een halve minuut komt dan de omtrek van de persoon ook als een lichtblauwe rand tevoorschijn. Als je dit veel oefent dan kun je ook steeds meer waarnemen. De kleuren die je kunt waarnemen als je ze tenminste ziet, zijn hetzelfde als de chakrakleuren. Ze kunnen in elkaar overlopen, maar ook op zichzelf staan. Eigenlijk zijn alle variaties mogelijk.Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'Geen opmerkingen :

Een reactie posten