Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

donderdag 4 april 2013

Wat is de Urinetherapie?


Urine therapie is al duizenden jaren oud
Hoe vreemd het ook klinkt, er bestaat urinetherapie. Een behandeling schijnt de seksuele driften op te wekken, naast dat het een afrodisiacum is helpt een kopje plas ook erg goed tegen kanker, aids of meer van dat soort dodelijke ziektes. Als je ‘s ochtends een paar druppels frisse ochtendurine op je tong laat vallen kun je de hele dag vooruit. Je mag echter ook een volledig glas drinken. De druppels kunnen tevens, net zoals borst melk, ingezet worden om in de ogen, neus of oren te laten druppelen. Het verversen en revitaliseren van lichaam en geest is geen moderne bezigheid, zelfs in de Bijbel verschijnen er verhalen over mensen die hun urine als een elixer met een miraculeuze werking zagen. Later is deze bezigheid tevens in Egyptische medische teksten gevonden, de Egyptenaren beschreven lang geleden al de vele voordelen van de gele vloeistof. De Azteken stonden er om bekend dat ze het gebruiken als desinfecterend middel om wonden te verzorgen die ze opliepen onder een gevecht. Het consumeren van je eigen afscheiding komt vooral in oude beschavingen veel voor. Het is dan ook helemaal niet bizar dat er in China tegenwoordig maar liefst drie miljoen mensen elke dag hun eigen urine opdrinken omdat ze geloven dat het goed is. In een land als India is koeienurine drinken zelfs een beoefening van hun religie. De Hindi zien runderen als heilige dieren en drinken hun bloed en urine om ze te eren en dichterbij hun goden te komen staan.
  
Nee, dit is absoluut geen onsmakelijk artikel. Urine drinken is in sommige culturen namelijk heel erg normaal. Ook heeft onze vloeibare afscheiding een helende werking volgens bepaalde culturen. Sceptici met kennis van zaken zullen echter enkel urine beschouwen als vooral een giftige stof dat het lichaam niet meer nodig heeft. In sommige gevallen is het natuurlijk noodzakelijk om je eigen urine te drinken, als je onder het puin bent gekomen doordat er een aardbeving is geweest kan de vloeistof je redding zijn. Als je dagen moet zien te overleven zonder water kan het een belangrijke bron zijn om in leven te blijven in de strijd tegen de uitdroging. Er zijn gevallen bekend dat mensen dagenlang hebben moeten wachten op reddingswerkers om gevonden te worden onder de resten van een ingestort gebouw, de substantie in hun blaas was hun redding. Volgens oude culturen is het drinken van urine niet alleen goed voor je als je in een levensbedreigend situatie terecht komt, het ook wordt aangeraden door mensen die zweren bij alternatieve geneeswijzen om op therapeutische basis dit drankje dagelijks te drinken.

Wat is urine?
Urine is gefilterd bloed. Het bevat allerlei gezonde stoffen, zoals hormonen, mineralen, enzymen, vitaminen, die niet door het lichaam werden opgenomen, als teveel werden afgevoerd. Als men een ziekte heeft, bevat de urine ook gifstoffen, die bij het drinken ervan een isopathisch effect hebben. (Het gelijke geneest het gelijke.) De eigen urine is voedsel en drank die op de maat van jouw lichaam werd aangemaakt, met de kenmerken van je lichaam. Daarom is het alsof je je lichaam een spiegel voorhoudt. Dit brengt je op verschillende niveau’s tot grotere bewustwording, precies op die manier die voor jou op dit moment de beste is.

Hoe is de urine heilzaam?
Op fysiek niveau: voor vele aandoeningen. Op zielenniveau: om blokkades te overwinnen / om een transformatie te bewerkstelligen. Op geestelijk niveau: om meer harmonie te creeren / om dichter bij jezelf te komen / om meer liefde voor jezelf te ontwikkelen / om je ik - krachten te versterken / om je bewust te worden van je levensdoel.

 
Gebruik
Inwendig gebruik:
Neem de middenstroom van de ochtendurine: laat de eerste en laatste urine weglopen en vang de middenstroom op. Die is steriel. Drink die onmiddellijk op. Als je veel weerstand hebt, kan je een of enkele druppels onder de tong nemen, met een druppelteller. Of je begint met een slokje tot je eraan hebt kunnen wennen. Je kan het ook mengen met water of fruitsap. Volg je eigen intuitie of gevoel.
Uitwendig gebruik:
o.a. bij huidproblemen en open wonden, voor het verzorgen van het haar, bij oogirritaties, voor lichaamsmassages. Het is goed de urine van de middenstroom regelmatig aan te brengen op wonden of pijnlijke plekken en ze de tijd te geven om in de huid in te dringen.

Voorwaarden
Urinetherapie hoort thuis in de natuurgeneeskunde. Ze werkt doeltreffender in de mate dat we gezond eten en drinken. Vermijd overdadig vleesgebruik en zoet, vermijd alcohol, koffie en roken. Dit zal niet alleen je gezondheid, maar ook de smaak van je urine ten goede komen. Als je allopathische medicijnen gebruikt, raadpleeg dan naast je gewone arts zeker ook een urinetherapeut. In overleg kunnen zij je helpen. Extra voorzichtigheid is geboden bij: hartziekten, hoge bloeddruk, waterophoping, ontstekingen van lever, urinewegen of nieren.

De genezingscrisis
Urinetherapie heeft geen nevenwerkingen, maar kan wel een of meer genezingscrisissen teweegbrengen. Deze crisis is een reiniging van het lichaam waarbij symptomen van vroegere ziekten opnieuw kunnen voorkomen. Het gebruik van de urine heelt je lichaam en gaat daarbij terug in de tijd, soms zelfs tot vorige levens. Als een genezingscrisis ernstig is, of als je ongerust bent, is het nodig een urinetherapeut te raadplegen.Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'.

4 opmerkingen :

 1. OK, dat gaan we eens proberen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En het is nog sexueel stimulerend ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iemand ervaring met psoriasis?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijke kruiden kunnen epilepsie genezen, ik heb meer dan veertien jaar epilepsie gehad, ik heb veel geld uitgegeven om medicijnen uit het ziekenhuis te halen om me gezond te houden, ik ging naar veel ziekenhuizen om te genezen maar er was geen oplossing. Op een dag was ik op kantoor door het internet gaan toen ik een bericht zag over Dr. Itua-kruidengeneeskunde over hoe hij een vrouw uit Kansas genas die aan hiv leed en ze noemde epilepsie als lijst van ziekten Dr. Itua kan net zo goed genezen ik nam contact met hem op met epilepsie Cure-oplossing, ik email hem. Hij vertelde me de dingen die ik moest doen en gaf me ook instructies om mee te nemen, die ik op de juiste manier volgde. Voordat ik wist wat er na twee weken gebeurde. Tot mijn grote verbazing, na geduldig te hebben gedaan volgens de instructies van Dr. Itua, was mijn epilepsie genezing, ik wil Dr Itua hartelijk danken die God heeft gestuurd om zijn mensen te genezen met zijn natuurlijke geneeskunde Ik bid dat God je zal zegenen voor het goede werk dat je doet. Voor iedereen die nog steeds aan deze ziekte lijdt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail op :; drituaherbalcenter@gmail.com Of Whatsapp-nummer .. . + 248149277976 zoals ze zeggen dat zijn kruidengeneesmiddel de enige permanente oplossing is voor beslaglegging. Hij kan net zo goed het volgende genezen ... Herpes Virus, HIV / Aids, Hepatitis A / B, Gordelroos, Koortslip, Epilepsie, Wrat, Lupus, Diabetes, Mannen / Vrouwen Onvruchtbaarheid, Inbeslagneming, Kanker alle soorten.

  BeantwoordenVerwijderen