Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

dinsdag 9 april 2013

DNA-strengen en DNA-activatie

Wat is DNA activatie nou eigenlijk precies? 
DNA is het genetisch materiaal dat de basis vormt van alle levende organismen. Bijna iedere cel in ons lichaam is opgebouwd uit hetzelfde DNA. De wetenschap beschouwt maar liefst 97% van ons DNA als nutteloos. De resterende 3% vormt de basis van alle genetische coderingen in ons lichaam. De esoterie stelt nu dat niet slechts 3% van ons DNA bruikbaar is maar dat de rest van het genetisch materiaal slapend is en in zich de mogelijkheid draagt tot verdere menselijke evolutie op spiritueel en zielsniveau mits het wordt geactiveerd om zijn functie te kunnen vervullen. Op dit moment bevinden we ons in een overgangsperiode, waarbij bij veel lichtwerkers en nieuwetijdskinderen (en nieuwetijdsvolwassenen) zoals sterrenkinderen (starseeds) en indigo's het slapende DNA, wetenschappelijk ook wel schaduw DNA genoemd, wordt geactiveerd. Dit om ervoor te zorgen dat deze voorlopers hun missie om de mensheid een stap verder te brengen kunnen gaan oppakken. In de praktijk betekent dit een overgang van 2 naar 12 strengen DNA ofwel 6 paren, waar er voorheen paar één paar actief was.

Wat betekent een DNA upgrade van 2 naar 12 strengen DNA?

Paar 1: Fysiek DNA
Voorheen was enkel dit paar DNA strengen actief. Het DNA zoals wij dat kennen vormt de basis van ons fysieke lichaam en alle erfelijke aspecten (zoals ouder worden, predispositie voor ziekten, metabolisme, haarkleur enzovoorts).

Paar 2: Etherisch DNA
Dit paar omvat het reservoir van onze emotionele genetische aspecten, ook uit vorige levens, zoals hoe we individueel reageren op emotionele patronen, nu en in het verleden.

Paar 3: Mentaal DNA
Dit DNA paar omvat de genetische aspecten, die direct relateren aan hoe we onze mentale energie transformeren naar lineair, logisch, intuïtief, emotioneel of artistiek denken.

Paar 4: Anima DNA (Ziel DNA)
In deze 2 DNA strengen liggen Karma (levenslessen) en Dharma (levensmissie) besloten evenals alle huidige open projecten van de ziel, waaraan we tijdens ons leven werken.

Paar 5: Astraal DNA
In dit deel van het DNA liggen de elektromagnetische invloeden van ons zonnestelsel besloten versus de planetaire invloeden op het moment van geboorte (astrologische constellatie versus plaats en tijd van geboorte)


Paar 6: Kosmisch DNA
In dit DNA paar wordt ons potentieel om onszelf te creëren vastgelegd van waaruit we direct verbinding maken met het universum en de scheppende krachten, zodat we zelf kunnen scheppen en creëren.





Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'


Geen opmerkingen :

Een reactie posten