Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

zaterdag 6 april 2013

De film Thrive


De film Thrive werd gratis op de wereld losgelaten op 11.11.(20)11. We zeiden het u al, dat zou een speciale dag worden. Al was het maar omwille van het feit dat we dit soort documentaires érg graag zien langskomen. Hij bevat aardige visuele effecten waarmee complexe zaken duidelijk worden gemaakt. Het fijne is ook nog eens dat de bronnen van alle aangehaalde feiten of argumenten die in de film worden gebruikt, allemaal op de website terug te vinden zijn. Ideaal als u wilt weten waar wat vandaan komt, en als u zelf wat onderzoek wilt plegen. Kortom: onze tip voor deze, of een andere donkere en koude avond: kijk Thrive!


Thrive betekent zoiets als groeien. Openbloeien. Tieren. Voorspoedig gedijen. Positief ontwikkelen. En daar is een film over gemaakt, over het groeien van de mens op nagenoeg ieder vlak. Wetenschappelijk, maar ook spiritueel. De prent duurt iets meer dan twee uur, en eigenlijk moet u hem gewoon een keertje gezien hebben. Het betreft een vlotte documentaire met erg veel gasten, en qua grenswetenschap is het smullen. Merendeel van de typische grenswetenschappelijke theorieën komen er in langs: graancirkels, aliens, sacrale geometrie, de zoektocht naar het basispatroon van het universum, het 'systeem', de machten en krachten die daarin een rol spelen en de omwenteling van de maatschappij, verboden onderzoeken naar eindeloze energie, onder de pet gehouden gezondheidsmethodes en veel meer...

Mocht de film niet meer zichtbaar zijn ga dan naar: http://thrivemovement.com/voor de trailer, meer informatie en achtergronden. Lees meer over deze film onder de video.



Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten