Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

dinsdag 2 april 2013

Wie is Drunvalo Melchizedek?


Voor wie deze man nog niet kent, Drunvalo is een zogenoemde ‘Walk In‘. Zo’n kleine 30 jaar geleden, stierf er een 33 jarige jonge man met een andere naam, aan een onbekende ziekte. Het lichaam bleef behouden. Op wonderbaarlijke wijze is het leven in deze persoon teruggekeerd, in de vorm van een totaal nieuw bewustzijn en een heel andere persoonlijkheid. Vanaf dat moment was het lichaam weer springlevend, maar overgenomen door wat genoemd wordt het ‘Melchizedek Bewustzijn’. Van toen af heette de man, Drunvalo Melchizedek. Plotseling hij beschikte over een ongelooflijke kennis van Egypte en haar Mysteriën. Zelf zegt hij voortdurend in de staat van ‘Melchizedek Bewustzijn’ te verkeren, maar niet zonder meer te kunnen ontsnappen aan de gewone en banale problemen die aan het mens-zijn, het lichaam en de maatschappij ten grondslag liggen. Boven alles echter is hij hier om een speciale taak te vervullen, namelijk het verspreiden van kennis over de ‘Flower of Life’, de oorsprong van alle vorm en het leven, en de ‘Mer*Ka*Ba’, het energetische voertuig, (Een electromagnetisch schotelvormig veld) waarmee de mens zich van nature zou moeten kunnen verplaatsen.



Flower-of-life
Geholpen door ruim 30 facilitatoren wereldwijd in meer dan 30 landen, geeft Drunvalo zeer uitgebreide cursussen in deze ‘Sacred Geometry’. Hoewel er dus vele technieken zijn om de ‘Mer*Ka*Ba’ te realiseren, bijv. door middel van speciale ademhalingsoefeningen, laat hij niet na om er steeds weer opnieuw aan te herinneren dat de belangrijkste sleutel bestaat uit oprechte Liefde. Dat is natuurlijk heel goed nieuws, want niet iedereen is geschikt om te voldoen aan de soms strenge eisen die gesteld worden om te visualiseren, op speciale wijze te ademen of uren in zich een of andere soort meditatie te verdiepen. De focus van Drunvalo is er op gericht, dat de mensen er naar toe werken om hun eigen vibraties te verhogen. Volgens hem ligt de sleutel daarin, dat je beter áán jezelf kunt werken, dan tégen een ander.

Wereldwijd hebben tal van mensen dezelfde reactie, "Alle puzzelstukjes vallen nu eindelijk samen!". Dat komt omdat Drunvalos’s Flower of Life Workshop herinneringen wakker maakt. Drunvalo schetst een reusachtig wijds perspectief op onze geschiedenis en situatie in dit bijzonder tijdsgewricht. Het herinnert ons aan het feit dat we sprirituele wezens zijn die hier een menselijke ervaring aan het ondergaan zijn.

De Mer-Ka-Ba
Dit is een oeroud, meetbaar kristal-energieveld om ons heen, dat door middel van meditatie en de gepresenteerde informatie gereactiveerd wordt. ‘Mer’ betekent ‘licht’, opgewekt door onze tegen elkaar in roterende energievelden, ‘Ka’ betekent ‘geest’ of ‘ziel’ en ‘Ba’ betekent ‘lichaam’ of ‘realiteit’. De Mer-Ka-Ba-meditatie dient tevens voor bescherming en balancering op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, opening van het hart, contact met en blijvende leiding door je Hoger Zelf.

Daarnaast bevorder je ermee je innerlijke groei, het manifesteren van je intenties en ondersteun je de heling van jezelf, de ander en de Aarde. De Mer-Ka-Ba-meditatie hoeft slechts 5 minuten te duren maar kan langer. De workshop is gericht op het heractiveren van de Mer-Ka-Ba door o.a. weer op onze oorspronkelijke vorm van prana-ademhaling over te gaan. De Mer-Ka-Ba is aanwijsbaar in de uit 19 cirkels bestaand ‘Flower of Life’. Dit is de sleutelfiguur tot alle wetmatigheden van de ‘Sacred Geometry’. Het is de blauwdruk van alle vormen in de natuur, van atomen en levende cellen via kristallen, planten, dieren en het menselijk lichaam tot en met sterrenstelsels. De Flower of Life is voortgebracht door vele oude beschavingen op Aarde.


Sacred Geometry
Sacred Geometry of Mystieke Geometrie is aanvoelbare meetkunde zonder reken- en meetwerk. Het is een universele taal die oude kennis bij ons wakker maakt. het helpt ons om de wijsheid van verdwenen beschavingen, de aard van kleur en geluid, het functioneren van de levende natuur, planeten en sterren(-stelsels) en het bestaan van andere dimensies te begrijpen en ons groeiproces te versnellen. De te tonen geometrische vormen, afbeeldingen, vormen blauwdrukken van licht, die de informatie die gedragen wordt door iedere cel van je lichaam weer boven haalt. De pijnappelklier, een hormoonkliertje in het centrum van je hersenen wordt hierbij in zijn oude hogere functie van innerlijk, wetend oog hersteld.


Ben je klaar voor de vierde dimensie?
Binnen afzienbare tijd maakt onze planeet een "quantumsprong" naar de vierde dimensie; een hoger (bewust-)zijnsniveau waarin we vanuit onvoorwaardelijke liefde functioneren. Hiertoe is het noodzakelijk in het hier en nu aan onszelf te werken. Waarom dat juist nu het geval is en hoe de Mer-Ka-Ba ons bij dit werk kan helpen en ons kan voorbereiden op deze uitdagende bewustzijnsverruiming licht Drunvalo toe in zijn workshop. Hij doet dit aan de hand van een rode draad die is samengesteld uit rijk geïllustreerde ‘sacred geometry’, geschiedenis, kennis uit Oud Egyptische initiatiescholen, wetenschap en esoterie, boeiende verhalen en een aanstekelijke humor. Hierbij wordt een begrijpen met het hele brein mogelijk gemaakt. De logisch denkende, linker hersenhelft verwerkt de concrete, goed onderbouwde informatie. De gevoelsmatige en intuïtieve rechter hersenhelft verwerkt de geometrische patronen, klanken en het innerlijk werk. Drunvalo hecht er grote waarde aan dat wij ons "kind-zijn" wederom ontvouwen. Dit geeft ons de mogelijkheid om met onze ware oorsprong en met ons Hoger Zelf te verbinden. Drunvalo is zeer geaard en op de praktijk gericht. De schijnbaar bonte kaleidoscoop van onderwerpen blijkt een meesterlijk gecomponeerde totaalvisie te zijn.

Love is the Key
In de Flower of Life Workshop kan je ervaren dat je lichaam nog steeds de herinnering heeft van het Mer-Ka-Ba-veld om je heen, dat een doorsnede van 18m heeft. Dit kan weer worden geactiveerd door een bevestigd contact met je Hoger Zelf en een geopend hartchakra. Het Hart maakt het mogelijk om onvoorwaardelijke liefde te voelen en te behouden. Dit houdt ook in: een diep en grondig inzicht in het feit dat alles één is. Je leert volledig uit je eigen innerlijke bron te putten. Met deze ingrediënten heeft Drunvalo Melchizedes een ongeëvenaarde synthese gecreëerd in zijn Flower of Life Workshop.

Deze is in helder Engels op videobanden vastgelegd die door getrainde facilitators worden getoond en Nederlandstalig ondersteund met de Mer-Ka-Ba-intructie en diverse vormen van innerlijk werk. Liefdevolle toewijding bepaalt de sfeer van de hele workshop. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, delen van ervaringen, creativiteit en humor. 

Zie www.floweroflife-merkaba.nl



Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten