Gegroet
Beste Lezer!

Of, om het in onze termen te zeggen: TALOLO, de eerste letters van T-he AL-chemy O-f LO-ve.
Het komt van ons boek 'De Alchemie van de Liefde', een waar gebeurd liefdesverhaal.
Lees hoe we samen naar een Wereld van 'Vrede, Harmonie en Liefde' kunnen gaan!

Meer weten? Zie www.thealchemyoflove.org

woensdag 10 april 2013

Century 21


CENTURY 21 is in 1972 ontstaan in Californië onder leiding van Art Bartlett en Marsh Fisher. Makelaars uit heel de Verenigde Staten verenigden zich met als doel de competitiviteit van de zelfstandige vastgoedmakelaar te verhogen en de consument een professionele kwaliteitsservice te bieden. De organisatie is intussen uitgegroeid tot de meest erkende en geraadpleegde vastgoedorganisatie in de Verenigde Staten. 98% van de inwoners kent CENTURY 21, en een grote meerderheid kiest ook effectief voor CENTURY 21 bij hun vastgoedtransacties. Vandaag is CENTURY 21 de grootste vastgoedorganisatie ter wereld met meer dan 7 700 kantoren in meer dan 72 landen. Ook in België is CENTURY 21 de N°1! De organisatie is actief sinds 1995 en beschikt intussen over meer dan 170 kantoren in het hele land. In oktober 1987 sloten de eerste Franse kantoren zich aan bij CENTURY 21. Sindsdien breidde de organisatie snel uit en telt ze meer dan 900 kantoren. Door de effectieve publiciteitsacties en de kwaliteit van de CENTURY 21 dienstverlening is de organisatie ook in Frankrijk uitgegroeid tot de meest gerenommeerde vastgoedmaatschappij.



Het CENTURY 21 succes schuilt in de decentralisatie van de organisatie, waarbij de autonomie van elk kantoor gerespecteerd wordt. Elke CENTURY 21 franchisenemer, in elk land, is juridisch en financieel onafhankelijk. Over heel de wereld verenigt het CENTURY 21® Systeem makelaars die naast hun marktaandeel ook hun imago en de kwaliteit van hun diensten willen verhogen. Zij worden erkend om hun professionalisme, maar ook om hun vriendelijkheid en betrokkenheid met hun klanten. Onze filosofie: aan de Belgische consument, die een vastgoedtransactie onderneemt, de veiligheid bieden van een groot merk en met de cliënt een vriendelijke en hechte vertrouwensrelatie opbouwen. Deze filosofie werd ook schriftelijk en officieel vastgelegd in de CENTURY 21 Visieverklaring:

'Het CENTURY 21® Systeem zal, in al zijn activiteiten, niet alleen de nadruk leggen op professionalisme, maar ook toegewijd zijn aan eerlijkheid, integriteit en bereidwilligheid tegenover elke klant die we het voorrecht hebben te mogen dienen. Deze klantgerichtheid zal ontwikkeld, geïntegreerd en verlangd worden op elk niveau van ons systeem en geen afwijking van dit hoge ideaal zal aanvaard worden. Onze klanten hebben recht op de beste dienstverlening ooit door een vastgoedorganisatie aangeboden. Daar kunnen ze dan ook op rekenen.'




Graag verwijzen wij ook naar ons boek 'De Alchemie van de Liefde' zie www.thealchemyoflove.org en www.lifefocus.be,

Het team van 'De Alchemie van de Liefde'



Geen opmerkingen :

Een reactie posten